Atraktīvais Reinis Liepa izdod dziesmu, kura aizdomīgi atgādina hitu “Jel”

© Publicitātes foto

Grupas “Street Conference” līderis un šova “X Faktors” trešās sezonas pusfinālists Reinis Liepa izdevis videoklipu akustiskajai dziesmai “Always Empty".

Jaunizdotā kompozīcija “Aleays Empty” iekļauta 2020. gada decembrī izdotajā grupas “Street Conference” minialbumā “Satan Is Coming To Town”. “Dziesmas noskaņa atspoguļo Reiņa tā brīža sajūtas - dziesma ierakstīta, māksliniekam darbojoties vienatnē, grupas sastāva maiņas dēļ,” ziņo Reiņa PR nometne. Ieraksts tapis Kārļa Šteiņmaņa (“KS Records”) studijā Jelgavā. Ja kādam šķiet, ka šī dziesma kaut kur jau ir dzirdēta, tad nebīstieties, tā šķiet arī apskatniekam - tā tik spēcīgi atsauc atmiņā grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” leģendāro hitu “Jel”, kas acis uzreiz meklē uz to atsauces. Oficiālā versija skan, ka Reinis Liepa šīs dziesmas “radīšanā iespaidojies no leģendārās latviešu grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” kompozīcijas “Jel” melodijas”, bet, saucot lietas īstajos vārdos, “Always Empty” būtu saucams par “Jel” kaverversiju vai pat plaģiātu.

Videoklips dziesmai “Always Empty” izveidots sadarbībā ar multimākslinieku Ēriku Saksonu. “Videoklips sākotnēji ir filmēts bez konkrētas idejas un galvenās domas. Stāsts izveidojās filmēšanas procesā, un tā tematika pavisam loģiski atspoguļoja mani šobrīd,” stāsta Ēriks. Klipā redzamas divas Reiņa puses - nevis labā un ļaunā, kā pierasts domāt, bet gan vecā un jaunā jeb pilnveidotā Reiņa versija, kas pamet veco ar jaunām iemaņām, zināšanām, pieredzi un izskatu. Arī filmēšanās norisinājusies dažādās dienās, par ko liecina mūziķa atšķirīgais izskats un pat tēls.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais