Grupai “Credo” jauna dziesma un video ar zirgu

© Publicitātes foto

Pēc ilgāka pārtraukuma grupa “Credo” izdevusi jaunu dziesmu un video. Dziesmas “Lai!” mūzikas autors ir grupas līderis Guntis Veits, bet vārdus sarakstījis Guntars Račs.

Jaunā “Credo” dziesma stāsta par kādu apcerīgu šodienu, kura jau rīt kļūs par vakardienu. Taču tas nav iemesls apstāties un gaidīt, tas ir iemesls apseglot savus sapņu zirgus un doties pretī nezināmajam. Dziesmas videoklipa filmēšana notikusi Vecāķos, un šoreiz filmēšanā piedalījies arī reāls “sapņu zirgs”. Par savu pieredzi Guntis Veits smaidot stāsta: “Pirmo reizi dzīvē pavadīju vakaru ar zirgu. Tā, protams, bija neparasta pieredze. Bet, ja nopietni, tas ir dzīvnieks, kas iedveš respektu. Auļosim gan šoreiz tikai dziesmā.”

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais