“Pienvedēja piedzīvojumi” koncertēs Pāvilostā

© Publicitātes foto

Grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” atgriežas uz skatuves pēc gandrīz gadu ilgušas pauzes - pirmais “pieniņu” koncerts šajā vasarā notiks 3. jūlijā jaunā koncertvietā “Fontaine City Pāvilosta”.

“Šis ir bijis ļoti smags laiks visiem Latvijas rokmūziķiem, mums to skaitā. Mēs ļoti ilgojamies atgriezties pie saviem klausītājiem “dzīvajā” koncertā un priecājamies, ka, neskatoties uz nelabvēlīgiem apstākļiem mūsu valstī, rodas jaunas koncertvietas, kur skan rokmūzika. Būsim vieni no pirmajiem, kas atklās “Fontaine City Pāvilosta” un gandrīz divu stundu koncertā spēlēsim lielākos hitus un dziesmas no jaunākā albuma “Nelaiks”,” stāsta grupas ģitārists Aldis Lunde. Vasarā grupa plāno uzstāties arī dažādos festivālos un koncertos.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais