Eds Šīrans atgriežas ar jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Dziedātājs Eds Šīrans atgriežas ar jaunu dziesmu “Bad Habits”, kas no piektdienas pieejama visās mūzikas straumēšanas platformās līdz ar dziesmas video, kura režiju veidojis Deivs Maijers.

Pēc ārkārtīgi veiksmīgās un pilnībā izpārdotās pasaules koncerttūres “Divide” (un pēc meitiņas piedzimšanas), pāris gadus Eds Šīrans no prožektoru gaismām bija pagājis nostāk, taču nu viņš oficiāli ir atgriezies ar jaunu dziesmu “Bad Habits”. Dziedātājs atkal meklējis jaunus ceļus un pieeju savai muzikālajai darbībai, ko var redzēt arī Eda jaunajās reklāmas fotogrāfijās, arī tas attiecas arī uz publiskoto jauno singlu, kas ir diezgan negaidīts, lai arī saglabā savu izveidoto un tikai viņam raksturīgo sajūtu un skaņas dimensiju kopumu. Jaunā dziesma tapusi kopā ar ilggadējiem Šīrana draugiem un sadarbības partneriem Džoniju Makdaidu, ar kuru iepriekš tapusi dziesma “Shape Of You”, un Fred (“No. 6 Collaborations Project”).

Jau pirms dziesmas publicēšanas Eds Šīrans savos sociālo tīklu profilos bija izvietojis bildes, kurās redzams kā vampīrs, un deva pirmās norādes, ka tās varētu būt saistītas ar jauno dziesmu, kas tagad arī atklājas dziesmas “Bad Habits” video - Eds Šīrans tur redzams vampīra tēlā. “Ir laba sajūta atgriezties ar jaunu singlu. Videoklipā vēlējos attēlot sliktos ieradumus, izmantojot fantastikas žanru, tāpēc nolēmu, ka tas būs par vampīriem. Bija visai jautri iejusties šādā tēlā, tomēr viena lieta gan nebija jautra - augstums...” par video atklāti stāsta Eds. Atzīmējot singla iznākšanu, Šīrans uzstāsies tiešsaistē Ipsvičas “Portman Road” futbola stadionā, kur notiks “TikTok UEFA Euro 2020” šovs - dziedātājs kļuvis par “Ipswich Town FC” sponsoru. Patlaban mūziķis strādā pie jauna albuma ieraksta.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais