Sērfotāji Uz Pusslodzi izdod savu pirmo vasaras singlu "Paņem mani līdz"

© Publicitātes foto

Ar sauli, vēju un jūras viļņiem pie klausītājiem dodas muzikālā apvienība ‘’Sērfotāji Uz Pusslodzi “, kuras pamata dalībnieki ir Staņislavs Judins un Rihards Lepers.

Apvienība ir radusies 2021. gadā. Ideja par šo projektu radās 2018. gada Sērf seminārā, muzicējot jūras kāpās - ūdens sporta entuziastiem, domubiedriem jeb vienkārši sērfotājiem.

Rihards stāsta: “ Iespējams, šie mirkļi pie jūras un mana aizraušanās ar sērfošanu, mani mudināja radīt kaut ko, priekš brīvi domājošajiem, dabas baudītājiem."

Muzikālās apvienības “Sērfotāji Uz Pusslodzi” dziesmas ir par tiem mirkļiem, kuros jūtamies patiesi, brīvi un laimīgi. Šādu sajutu, tu vari noķert sērfojot pa viļņiem, vērojot saulrietu, sagaidot saullēktu vai vienkārši atrodoties dabā - tur, kur tu jūties vislabāk un esi tu pats.

Dziesma ‘’Paņem mani līdz’’ ir tieši par šiem mirkļiem, kuros tu vēlies, lai tu varētu būt kopā ar to cilvēku, ar kuru vari sērfot uz viena viļņa.’’

Dziesmā ‘’Paņem mani līdzi’’ piedalās arī tādi izcili Latvijas mākslinieki kā: ģitārists Mārcis auziņš, trompetists Normunds Piesis un ģitārists Svens Vilsons. Mūzikas un vārdu autors Rihards Lepers, aranžējis Staņislavs Judins.

Jūsu uzmanībai pirmā dziesma no apvienības “Sērfotāji Uz Pusslodzi- “Paņem mani līdz”. “Sērfotāji

Uz Pusslodzi” iesaka: “ Droši ļaujies stāstam un arī tu noķersi savu vilni, kaut vai devīto”.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais