Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dejojot dažādās Latvijas vietās, Nīderlandē dzīvojošā Annna izdod jaunu klipu

© Publicitātes foto

Dziedātāja Annna (Anna Madara Pērkone) izdevusi kārtējo “dance & pop” šedevru - jaunu, vasarīgu mūzikas video dziesmai “Sunburn”, kas tapis, dejojot dažādās Latvijas vietās.

Pirms pieciem gadiem tolaik 21 gadu jaunā dziedātāja Annna esot pierakstījusi desmit jautājumus nākotnes “Annnai”, taču par šiem pierakstiem pilnībā aizmirsusi līdz pat šī gada janvārim, kad nejauši tos atradusi savā vecajā tālrunī. “Pēc šo jautājumu izlasīšanas man uzmetās zosāda - kopš tā laika ir mainījies tik daudz! Runa ir ne tikai par mani, bet arī mūsu planētu,” stāsta Annna. Viņa nolēmusi veltīt savas nākamās relīzes katram no šiem jautājumiem.

“Sunburn” ir pirmā dziesma no dziedātājas “Thoughts Of A 21 Year Old” sērijas. Holandiešu mākslinieka Jengi producētā “Sunburn” jeb “Saules apdegums” ir ironiska, saulaina dziesma saules aizsargkrēmiem, baseina ballītēm un bezgalīgām vasaras naktīm - pašreizējiem laika apstākļiem ļoti atbilstoša tēma! Dziesmas teksts, kas stāsta par mūsu planētas temperatūras paaugstināšanos, ir ietīts lipīgās basu līnijās, āķīgos vokālos un ģitāras rifos. Dziesmas video savukārt ataino skaisto Latvijas dabu un vietas, kuras šogad jau iespējams apskatīt neizbraucot no valsts robežām. Šis video arī sniegs atbildes Annnas sekotājiem sociālajos tīklos, kuriem nu beidzot būs skaidrs, ko Saulkrastu pusē augusī, bet tagad jau vairākus gadus Nīderlandē dzīvojošā dziedātāja sadarījusi Latvijā, kur pēdējā laikā rosās itin čakli.

Turklāt šī vasara māksliniecei tiešām būs ļoti karsta. Pēc “Sunburn” Annna izdos savu nākošo ierakstu pasaulslavenajā britu “house” mūzikas ierakstu kompānijā “Defected”. Savukārt jau augustā producente un dziedātāja, kā “piedraud” pati Annna, “liks mums dejot ar vienu spēcīgu “girl power” himnu” - šis skaņdarbs tiks izdots slavenā nīderlandiešu dīdžeja Don Diablo jaunajā ierakstu kompānijā “Lovelace”.