Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Country Bauska” organizatori atzīst: festivāls šovasar nav iespējams

© Publicitātes foto

Jūlijā plānotais “Country Bauska” festivāls šogad nenotiks. Tas saistīts ar šobrīd valstī noteiktajiem un joprojām aktuālajiem ierobežojumiem, un piesardzības pasākumiem, kas neļauj pasākumu aizvadīt plānotajā apjomā.

Rūpējoties par festivāla apmeklētāju, mākslinieku un organizatoru veselību un drošību, kā arī ņemot vērā noteiktos piesardzības pasākumus valstī, arī 2021. gada vasarā kantrimūzikas draugiem tikties Bauskā nebūs iespējams.

“Diemžēl situācija valstī, tostarp pulcēšanās iespējas, joprojām nav atgriezušās tajā līmenī, kādas tās bija pirms pandēmijas. Tas mums arī šovasar liedz organizēt festivālu, kura ietvaros bija plānota ne tikai ļoti krāšņa mūzikas programma ar ārvalstu un vietējiem māksliniekiem, bet arī virkni citu aktivitāšu. Joprojām ir ierobežotas iespējas uz festivālu ierasties ārvalstu mūziķiem, jāņem vērā arī tas, ka tik kupla pulcēšanās, kāda tā ir mūzikas festivālos, joprojām nav droša, un var apdraudēt kā pasākuma organizatorus un māksliniekus, tā arī pašus apmeklētājus,” skaidro festivāla producents Mārtiņš Jātnieks.

“Esmu pārliecinājies, ka Latvijā ir uzticīgi kantrimūzikas draugi, tāpēc esmu drošs, ka nākamgad atgriezīsimies ar vēl lielāku vērienu, un lieliskā atmosfērā spēsim radīt svētkus.”

Jāatgādina, ka “Country Bauska” festivāls tika pārcelts jau pērn - tas būtu norisinājies divdesmito reizi. Pārceltā festivāla norises datums 2022. gadā būs 7. - 8. jūlijs. Iegādātās biļetes pasākuma apmeklētājiem būs derīgas arī uz 2022. gada festivālu.