Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ava Max izdod šīs vasaras potenciālo superhitu

© Publicitātes foto

Starptautiski veiksmīgā popizpildītāja Ava Max (īstajā vārdā Amanda Ava Koci) nākusi klajā ar jaunu singlu ”Every Time I Cry”, perfektu elektropopa gabalu, kam ir potenciāls kļūt par šīs vasaras lielāko grāvēju.

Ava Max šobrīd ir viena no klausītākajām izpildītājām mūzikas straumēšanas servisos visā pasaulē: iepriekšējais popdīvas singls ”My Head & My Heart” ieguvis vairāk kā 401 miljonu klausījumu, savukārt dziesmai ”Kings & Queens” ir vairāk kā miljards klausījumu. Nav šaubu, ka arī ”Every Time I Cry” turpinās attīstīt dziedātājas karjeru. “Pēc katras iekšējās cīņas tu kļūsti mazliet stiprāks, un katra izraudātā asara kļūst par cerību upi,” tēlaini par jauno dziesmu izsakās Ava Max. Rietumu mūzikas izdevumi šo dziesmu ceļ vai debesīs, dēvējot Ava Max par vienu no šā brīža spožākajām popmūzikas zvaigznēm (”People”), piedēvējot viņai popmūzikas troņmantnieces titulu (”Rolling Stone”) u.tml.

Ava Max ir dzimusi albāņu imigrantu ģimenē. Viņas vārds pasaules mūzikas industrijas kartē parādījās līdz ar 2018. gadā izdoto globālo hitu ”Sweet But Psycho”, kam klausījumu skaits sniedzās pāri 2,1 miljardam (!), un tas atradās ”Billboard Hot 100” pirmajā desmitniekā trīs nedēļas no vietas. Vairāki viņas singi ir ieguvuši zelta un platīna statusu, bet pērn, par spīti pandēmijai, izpildītāja izdeva pilnu studijas albumu ”Heaven & Hell”, kuram arī bija ļoti labas sekmes.