Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jaunā rokgrupa “Pink Fluids” izdod debijas singlu

© Publicitātes foto

Ja kādu mulsināja grupas “Pauls Raimonds” nosaukums, tad šis rada vēl pamatīgāku prāta mežģi: nē, virsrakstā nav pārrakstīšanās, “Pink Fluids” ir jauna latvju psihedēliskā rokgrupa, kura nupat izdevusi savu debijas singlu.

“Pink Fluids” novitātes - klajā nācis singls “Salty Beaches”, kas stiprināts ar diezgan “sviestainu” un ziemīgu videoklipu. Šī dziesma ir pirmais vēstnesis no topošā albuma “A Quick One Before The Mantis Gets You”. Stilistiski - drīzāk kaut kas uz “Radiohead” un “Coldplay” pusi, ar “Pink Floyd” asociācijas var rasties tikai fonētiski līdzīgā nosaukuma dēļ.

“Pink Fluids” sastāvā ir Edgars Sondors no grupas “Krāsa” un Jānis Kalvāns, kurš darbojas grupā “Nova Koma”. Abiem mūziķiem doma par kopīgu projektu radās 2018. gadā, kad Edgars un Jānis nolēma uzsākt darboties grupā, kas kalpotu kā dziesmu rakstīšanas nometne, proti, neviena ideja netiktu noraidīta, neviens žanrs nebūtu svēts, un neviena tēma nebūtu pārāk muļķīga. Jāpiebilst, ka dziesmā “Salty Beaches” basu spēlē Jānis Steķis, bet bungas - Roberts Kočots, abi no “Nova Koma”.