Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jaunā limbažniece Estere debitē ar spriganu popsinglu

© Publicitātes foto

Savu debijas singlu “Viena diena bez Tevis” šonedēļ laidusi klajā jaunā dziedātāja Estere (pilnā vārdā Estere Tauriņa). Dziesma ir pašas limbažnieces sarakstīta – gan vārdi, gan mūzika.

Dziesma ieturēta vasarīgās noskaņās, un “to varētu salīdzināt ar siltiem vasaras vakariem un nostalģiskām atmiņām par cilvēkiem, ar kuriem tās reiz tika aizvadītas,” vēsta Esteres PR nometne. Stilistiski singls ir viegls un rotaļīgs “pop & dance”, Esteres izpildījums ir drošs un pārliecinošs, un viņa pilnīgi noteikti piesakās papildināt to jauno un cerīgo popdziedātāju rindas, kuru priekšgalā ir Patrisha. “Šī ir pirmā dziesma, ko esmu beidzot līdz galam sarakstījusi,” atzīst Estere. “Vēl vairākas ir iesāktas, tomēr to stāsti diemžēl nav vedušies līdz loģiskam noslēgumam. Šobrīd nezinu, kurp mūzikas ceļš mani aizvedīs, taču turpinu strādāt pie dziesmām, un pēc dažiem mēnešiem varētu iznākt arī otrais singls.”

Ja par “Viena diena bez Tevis”, tad “tā vēstīja par laiku un to, kā ikviens no mums pret to attiecas, taču tagad dziesmai tiek piedēvēts krietni citādāks stāsts, kā tas bija sākumā,” atzīst Estere. “Dziesma sākas ar to, ka, pieceļoties no rīta, ieraugi, ka tavs mīļotais cilvēks vairs nav blakus. Un tad sāc domāt par to, kas ir nogājis greizi, analizējot situāciju. Dienai turpinoties, tomēr atceries - tas cilvēks taču teica, kāpēc viņš iet prom, un to, ka atgriezīsies. Dziesma stāsta par to, ka mēs bieži neieklausāmies savos mīļajos cilvēkos, nesadzirdam to, ko viņi saka, bet, tā teikt, nepārtraukti ejam uz priekšu, kaut varbūt reizēm būtu nepieciešams apstāties un atskatīties atpakaļ. Tas ir svarīgi - apstāties un atsaukt atmiņā to, ko cilvēks bija centies pateikt ar savu rīcību un vārdiem. Tieši tāpēc arī dziesmas nosaukums "Viena diena bez Tevis", jo šajā vienā dienā es it kā atskatos uz dažādiem notikumiem un secinu, kas tad īsti ir bijis tas, kāpēc šis cilvēks ir aizgājis, un kas bija tas, ko viņš teica,” par dziesmas vēstījumu stāsta Estere. Singlam tapis arī teksta video, kura autore ir Madara Dzintara no “Radio Trio”.