Grupai "Citi Zēni" galvā pavasaris: klipā apjūsmo skaistas kājas

© Publicitātes foto

Ar savām atraktīvajām un humorīgajām dziesmām klausītāju simpātijas jau ieguvušie jaunie latviešu popmūzikas spīdekļi “Citi Zēni” izdevuši kārtējo singlu no gaidāmā debijas albuma “Suņi iziet ielās”. Tā nosaukums ir “Skaistās kājas”, un tas dod skaidru signālu – ilgi gaidītā vasara ir klāt!

Līdz šīm “Citi Zēni” prezentējuši dziesmas “Vienmēr kavēju”, “Parādi, kas tas ir” un “Suņi iziet ielās”, kuras jau izcīnījušas savu vietu radiostaciju rotācijās, kā arī sasniegušas teju 400 000 skatījumu “YouTube” platformā. “Skaistās kājas” ir ceturtais singls no gaidāmā albuma, kura izdošanu aizkavējuši visiem zināmie kultūras dzīves ierobežojumi. “Esam nolēmuši atlikt albuma izdošanu, līdz pasaule nostāsies atpakaļ ierastajās sliedēs. Nav kur steigties, jo mūziku vislabāk baudīt mierā,” tā albuma izdošanas procesu apraksta solists Jānis Pētersons.

Līdz ar vasaras sākumu pārmaiņas notiek ne tikai dabā, bet arī mūsos. Visa pasaule pēkšņi uzplaukst un paliek gaišāka un jebkura problēma šķiet vienkāršāka,” tā jauno singlu komentē grupas dalībnieks Toms Kagainis. “Kuram gan patīk ziemas mēnešos slēpties zem neskaitāmām apģērba kārtām?! Beidzot klāt vasara, laiks terasēm, pludmalei un piedzīvojumiem, kuriem piestāv svārki un šorti,” tā dziesmas ideju skaidro vokālists Dagnis Roziņš. Dziesmas vizualizācija unikāli apspēlē mīlas stāstu, objektīvā tverot vienīgi dejotāju kājas. Videoklips veidots sadarbībā ar režisoru Elvi Lāci un horeogrāfi Beāti Svarinsku.

Grupa “Citi Zēni” ir sešu cilvēku muzikālā apvienība, “kuras mūziku var raksturot kā vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu.” Grupas sastāvā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņi), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).