Jānis Ruņģis piesaka jaunu koncertprogrammu

© Publicitātes foto

Ģitārists Jānis Ruņģis piedāvā noklausīties kvalitatīvu apvienības “Jāņa Ruņģa Klātbūtne” uzstāšanos jeb studijas koncertu, kas notika maija vidū leģendārajā Latvijas Radio 1. studijā, tādējādi piesakot jaunu koncertprogrammu.

Apvienības “Jāņa Ruņģa Klātbūtne” koncertā radio studijā kopumā tika izpildītas piecas dziesmas, no kurām četras bija pirmatskaņojumi no Jāņa oriģinālmūzikas albumiem “Ārpus Prātus” un “Dzīvojumi”. “Esmu ārkārtīgi priecīgs par savu radošās komandas piecnieku, kurā ietilpst dziedātājs un ģitārists Miķelis Putniņš (apvienības “Ezeri”, “Nepāriet”), dziedātāja un ģitāriste Kristīne Pāže (“Kaut kaili”), basģitārists Ainārs Majors (“Marana”, “Elektrofolk”), kā arī bundzinieks no Apvienotās Karalistes - Niks “Moss” Rodžers (angļu dziesminieka King Charles pavadošā grupa, “SG Lewis”),” ar jauno sastāvu pamatoti lepojas pats Jānis. “Pēdējā gada laikā esam cītīgi gatavojuši apjomīgu programmu, un, tiklīdz tiks atvērts pasākumu norises priekškars, būsim gatavi remdēt publikas izsalkumu pēc kvalitatīvas dzīvā skanējuma mūzikas un kultūras dzīves vispār.”

“Jāņa Ruņģa Klātbūtnes” dalībnieki dzied un spēlē oriģinālmūziku latviešu valodā, savienojot labāko muzikālo tradīciju tiltus starp 20. un 21. gadsimtu. Ruņģa studijas albumus iespējams noklausīties digitālās straumēšanas vietnēs, bet singliem uzfilmētie videoklipi noskatāmi vietnē “YouTube”. Drīzumā gaidāms arī jauns mūzikas video.

Svarīgākais