Noklausies! Toms Odels izdod jaunu singlu

© Publicitātes foto

“Brit Awards” un “Ivor Novello” balvu ieguvušais dziesmu autors, platīna statusa ieguvējs un dziesmu topu iekarotājs Toms Odels izdevis jaunu singlu “lose you again”.

Pēc garīgās veselības problēmu perioda, kas ilga no 2018.gada līdz 2019. gadam, Toms Odels pamanījās no tā izkļūt, rakstot jaunu mūziku, tādējādi laika gaitā atlaižot savus dēmonus un ieliekot savas sajūtas jaunā mūzikā, kas veidos viņa ceturto studijas albumu “monsters”. Jaunākais no albuma singliem “lose you again” ir klāt - trausla, sirdi plosošā klavieru balāde.

Toms par singlu saka: “Es šo dziesmu sarakstīju kādā ģitāru veikalā Bostonā. Tā ir majestātiska un traģiska [dziesma], bet es to ļoti mīlu.”

Toms Odels aktīvajā mūzikas apritē ir kopš 21 gada vecuma, kad klajā nāca viņa debijas albums “Long Way Down”, un kurš uzreiz nokļuva pārdotāko albumu pirmajā vietā Lielbritānijā un nopelnīja viņam “Brit Awards”. Aktīvā koncertdarbība, kas sekoja albuma izdošanai, drīz vien pārauga par teju vai apsēstību un sasniedza savu virsotni 2019. gadā, kad Odels, beidzoties albuma “Jubilie Road” tūrei, devās uz Losandželosu, lai sāktu darbu pie nākamā albuma. “Es sajutu, ka mans hroniskais stress kļūst aizvien traucējošāks un bīstamāks man pašam,” atzīst Odels. Kādu rītu pieceļoties, viņš sapratis, ka vairs nespēj radīt jaunu mūziku, un ka kaut kam ir jāmainās. Atgriežoties no tūres un ierakstu darbiem, Odels taisnā ceļā devies uz savu vecāku māju un lēnām atkopies, līdz atkal atguvis spējas kaut ko radīt.

Izklaide

Līdz 6.oktobrim Latvijas Nacionālajā dabas muzejā ir skatāma "Lielā sēņu izstāde 2024". Šoruden sēņu izstāde pirmoreiz norisināsies, godinot sēņošanas tradīcijas iekļaušanu Nacionālajā nemateriālās kultūras mantojuma sarakstā. Izstādē sēnes sakārtotas dažādās grupās - ēdamās, neēdamās, indīgās un aizsargājamās.

Svarīgākais