Laima Vaikule video uzrunā faniem sola drīzu tikšanos

© Publicitātes foto

Dziedātāja Laima Vaikule video uzrunā faniem izteikusi cerību uz Covid-19 pandēmijas laikā ievesto ierobežojumu mazināšanu, kā arī izteikusi cerību uz drīzu tikšanos ar faniem, uzsverot, ka festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" organizatoru komanda jau sākusi aktīvi gatavoties pasākumam.

Pateicoties Latvijā organizētai vakcinācijai pret C-19, ierobežojumi, kas skar publisko pasākumu norisi un apmeklēšanu, tuvākajā nākotnē var tikt regulēti, tāpēc festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" organizatori jau strādā pie koncertu programmas un ir gatavi kopā ar faniem svinēt festivāla atgriešanos. “Tuvojas vasara, mēs gatavojamies festivālam un konkursa "Laima Voice" finālam, un es ceru, ka valdība ļaus mums satikties, un viss notiks. Mēs mīlam Jūs! Uz tikšanos jūlijā,” tā pie faniem savā uzrunā vērsās festivāla mūza Laima Vaikule.

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" notiek jau no 2015. gada. Dzintaru koncertzāles viesiem festivāls dāvājis unikālu iespēju uz vienas skatuves redzēt Latvijas un ārzemju mūzikas leģendas, kas uzstājas solo un duetos, kā arī atklāt jaunus izpildītājus no Latvijas, Krievijas, Ukrainas, Gruzijas, Izraēlas un citām valstīm. Pateicoties starptautiskajam izpildītāju konkursam "Laima Voice", kurš 2020. gada aprīlī startēja internetā un izraisīja milzīgu interesi gan pašmāju, gan arī ārzemju talantu un klausītāju vidū, "Laima Rendezvous Jūrmala” programmā šogad ienāks arī jaunas vēsmas. "Kamēr gaidām norādījumus no valdības par publisku pasākumu rīkošanu, visi organizatoriskie darbi jau rit pilnā sparā. Festivālu nevar sagatavot pāris nedēļās. Tāpēc strādājam ar pilnu jaudu, lai visu paspētu un būtu gatavi, kad tiks dota “zaļā gaisma” pasākumiem āra koncertzālēs. Pirmajā festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" dienā mēs ne tikai svinēsim ilgi gaidīto tikšanos ar mūsu faniem, bet arī apbalvosim konkursa "Laima Voice" uzvarētājus, parādīsim interesantākos atklājumus un radīsim labvēlīgu augsni jaunām zvaigznēm,” stāsta festivāla producente Elita Mīlgrāve, piebilstot, ka cilvēkiem, kuri iegādājušies biļetes iepriekš, būs vairākas priekšrocības apmeklējot pasākumu.

Izklaide

Līdz 6.oktobrim Latvijas Nacionālajā dabas muzejā ir skatāma "Lielā sēņu izstāde 2024". Šoruden sēņu izstāde pirmoreiz norisināsies, godinot sēņošanas tradīcijas iekļaušanu Nacionālajā nemateriālās kultūras mantojuma sarakstā. Izstādē sēnes sakārtotas dažādās grupās - ēdamās, neēdamās, indīgās un aizsargājamās.

Svarīgākais