Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Martins Gariks kopā ar Bono un Edžu ieraksta "Euro 2020" turnīra oficiālo dziesmu

© Louis van Baar

“Sony Music” Nīderlandes filiāle izziņojusi jaunās oficiālās Eiropas čempionāta futbolā jeb “UEFA Euro 2020” turnīra dziesmas “We Are The People” iznākšanu. To ir radījis holandiešu mūziķis un dīdžejs Martins Gariks kopā ar Bono un Edžu no grupas “U2”.

Dziesmas “We Are The People” tapšanas process ildzis veselus trīs gadus, un jau agrīnajā tās stadijā Garikam šķitis, ka Bono vokāls perfekti tajā iederētos. Viņa cerības attaisnojās: Bono un arī cits “U2” mūziķis Edžs ne vien piekrituši piedalīties dziesmas ierakstā, bet Bono pat sarakstījis tai vārdus un melodijas, savukārt Edžs pievienojis vadošos ģitāras akordus. “Radīt mūziku vienam no lielākajiem sporta notikumiem pasaulē kopā ar Bono un Edžu bija neatkārtojama pieredze. Esmu ļoti lepns par to, ko esam kopā paveikuši, un patīkami satraukts beidzot ar šo dziesmu dalīties,” tā Martins Gariks.

“We Are The People” atspoguļo pozitivitāti, cerību un apņēmību, kas nepieciešama jebkurai komandai, lai gūtu veiksmīgus rezultātus turnīrā, kā arī piedāvā kopā būšanas sajūtu, kas ir “UEFA Euro 2020” turnīra motīvs - saliedētība. Jāatgādina, ka pirmo reizi “Euro” turnīra vēsturē tas tiks izspēlēts vairākās valstīs teju visa kontinenta plašumā, kas arī vēl vairāk pasvītro minēto saliedētības tematiku.