Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

RECENZIJA: DJ Khaled “Khaled Khaled”

© Publicitātes foto

Pazīstamais amerikāņu dīdžejs, producents, dziesmu autors un mediju personība Haleds Mohameds Haleds jeb vienkārši DJ Khaled izdevis savu pēc skaita jau divpadsmito studijas albumu.

Tas ir ievērojams kaut vai ar to, ka ierakstā piedalījies vesels lēvenis superzvaigžņu, bet galvenie producenti ir abi mūziķa dēli - Asads un Ālams. Atliek vien uzskaitīt dažus no albuma “Khaled Khaled” ierakstā iesaistītajiem vārdiem: Doja Cat, Post Malone, Džastins Bībers, Megan Thee Stallion, 21 Savage, Cardi B, H.E.R., Braisons Tillers, Džastins Timberleiks, Riks Ross, P Diddy, Lil Baby, Da Baby un citi. Jāatgādina, ka pirms četriem gadiem DJ Khaled spīdēja topu spicēs ar tādām dziesmām kā “I’m The One” (kopā ar Džastinu Bīberu, Quavo, Chance The Rapper un Lil Wayne) un “Wild Thoughts” (kopā ar Riannu un Braisonu Tilleru), bet svaigākie viņa veikumi ir pērn topus vagojušie “Popstar” un “Greece” (abi kopā ar Drake) - abi šie gabali iekļauti arī jaunajā albumā. Kopumā tajā ir 14 dziesmas.

PAR. “”Grammy” balvu ieguvušais vairākkārtējais platīna statusa ieguvējs, mūzikas industrijas vizionārs, inovatīvs influenceris, magnāts un megaproducents “DJ Khaled” saglabā savu godam nopelnīto pozīciju mūzikas industrijā,” tik slavinoši viņu piesaka izdevēji. Ticēsim uz vārda. Protams, albums ir perfekti nostrādāts (vai gan varēja būt citādāk?!) un vismaz Atlantijas okeāna otrā pusē rēgosies visos iespējamajos topos. “Šis albums vienkārši spridzina!” sajūsminās fani, pat nepiedomājot, cik šāds apzīmējums ir nevietā, runājot par Haledu Mohamedu Haledu un viņa CD vāciņu… Protams, “Popstar” un “Greece” ir visaugstākajā līmenī, bet te ir vēl virkne uz topiem deleģējamu gabalu, piemēram, “I Did It” (kopā ar Post Malone, Megan Thee Stallion, Lil Baby, Da Baby), “Let It Go” (ar Džastinu Bīberu un 21 Savage) u.c.

PRET. Labāk neklausīties to, ko labāk neklausīties… Tas par šo rindu autoru attiecībām ar “Khaled Khaled”.