Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pinka izdod jaunu singlu un izziņo dokumentālo filmu

© Publicitātes foto

Savulaik ar koncertu “Arēnā Rīga” pabijusī starptautiskā  popmūzikas ikona Pinka izdevusi jaunu singlu “All I Know So Far”,  kuru producējis Gregs Kurstins un sarakstījusi pati dziedātāja kopā ar “Oskara”, “Grammy” un “Zelta Globusa” balvu ieguvējiem Benžu Paseku un Džastinu Polu.

Dziesma “All I Know So Far” būs iekļauta “P!nk” gaidāmajā projektā “All I Know So Far: Setlist”, kuru plānots izdot 21. maijā. Tajā līdzās jaunajam singlam būs iekļauti dzīvie ieraksti no kritiķu augsti vērtētās un rekordus sasniegušās Pinkas 2019. gada pasaules tūres “Beautiful Trauma” un viņas plaši apspriestās “MTV Video Vanguard” balvu ceremonijas runas, kā arī “Cover Me In Sunshine”, kurā piedalās arī viņas meita Vilova.

Savukārt dokumentālo filmu “P!nk: All I Know So Far”, kura arī iznāks 21. maijā, ekskluzīvi pārraidīs platforma “Prime Video”. “Pievienojies “P!nk” pasaules tūrē “Beautiful Trauma”, kā arī ielūkojies viņas ģimenes dzīvē, kurā dziedātāja balansē savus māmiņas pienākumus, sievas lomu, kā arī savas priekšnieces un mākslinieces pienākumus. Miksējot kadrus no tūres, aizkadrus un intervijas, kā arī personīgu materiālu, režisors Maikls Greisijs dod skatītājiem iespēju ielūkoties šajā cirkū, ko “P!nk” sauc par savu dzīvi!” aicina izdevēji.