Izpirktas visas "Take That" atkalapvienošanās turnejas biļetes

Neraugoties uz vienpadsmit papildkoncertu izsludināšanu, visas biļetes uz grupas Take That atkalapvienošanās turneju pa Lielbritāniju un Īriju izpirktas nepilnas diennakts laikā.

Fani, kuriem pagājušās nedēļas nogalē tā arī nav izdevies tikt pie biļetēm, jau pauduši savu sašutumu par to, ka interneta pārdošanas sistēma šoreiz nav tikusi galā ar lielo pieprasījumu skaitu.

AFP atgādina, ka piektdienas rītā, īsi pēc tam, kad biļetes uz grupas nākamvasar paredzēto turneju Progress Live 2011 nonāca pārdošanā, lielais pieprasījumu skaits bloķēja faktiski visu pārdošanas sistēmu darbību. Kompānija Ticketmaster atzinusi, ka pēdējo reizi tik liela ažiotāža novērota pagājušā gada pavasarī, kad pārdošanā parādījās biļetes uz tā arī nenotikušajiem Maikla Džeksona koncertiem Londonas arēnā O2, taču pat tad pieprasījumu skaits bijis vismaz divreiz mazāks. Koncertu organizētāju, kompānijas SJM Concerts izpilddirektors Saimons Morans sarunā ar BBC sacījis, ka vienas dienas laikā pārdots aptuveni miljons biļešu un tas neapšaubāmi ir jauns rekords Lielbritānijā un, iespējams, arī visā pasaulē.

AP atgādina, ka lielā interese ir saistīta ar Robija Viljamsa atgriešanos grupā. 1995. gadā R. Viljamss nolēma uzsākt solokarjeru, un, kaut gan brīžam tā šķita itin veiksmīga, šovasar viņš par lielu prieku faniem pavēstīja, ka atkal pievienosies Take That. Puišu grupas, kas oficiāli izjuka 1996. gadā, pārējie četri dalībnieki sanāca kopā jau 2005. gadā, un izrādījās, ka pieprasījums pēc šādas mūzikas joprojām ir diezgan liels. Ļoti iespējams, ka iespaidu uz R. Viljamsa lēmumu atstāja pagājušā gada Take That turneja Circus Live, kuru speciālisti uzskata par vienu no veiksmīgākajām pēdējos gados. Jau vairākus mēnešus Take That aktīvi gatavojas turnejai, un 15. novembrī tiks izlaists grupas jaunais albums Progress.

Savu turneju pa Britu salām grupa ieplānojusi uzsākt nākamā gada maijā, un tā ritēs līdz jūlijam. Sākotnēji bija ieplānoti 14 koncerti, tagad to skaits pieaudzis līdz 25, turklāt grupas menedžments svētdienas vakarā sarunā ar BBC pieļāva iespēju, ka lielās ažiotāžas dēļ tiks sarīkoti vēl vairāki koncerti.

5. novembrī pārdošanā nonāks biļetes uz sešiem Take That koncertiem Eiropas kontinentālajā daļā, un nav šaubu, ka par tām ieinteresēsies arī tie grupas britu fani, kuri pagaidām palikuši bešā. "Mēs esam mēmi un pilnīgi šokēti par šādu interesi," savā interneta mājaslapā apgalvo Take That mūziķi.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais