Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Prāta Vētra" atver mājas lapu jaunās dziesmas videoklipam

© Publicitātes foto

No šīs nedēļas savu darbību sākusi interneta vietne pratavetrafeels.lv, kura pieejama visā pasaulē latviešu, angļu un krievu valodās, un kuras sadaļās var iepazīties ar “Prāta Vētras” jaunā videoklipa dziesmai “Feel” varoņiem, aizpildīt dažādus interesantus testus, kā arī kļūt par vienu no 30 laimīgajiem, kas ar “Zoom” platformas starpniecību piedalīsies videoklipa prezentācijas tiešraidē.

Pagaidām jaunajā vietnē aplūkojams un noklausāms tikai 20 sekunžu īss “Prāta Vētras” jaunās dziesmas “Feel” treileris (jeb kaceklis), bet pati prezentācija notiks 21. aprīlī pulksten 16. Par godu šim notikumam īpaši izveidotajā platformā Renārs Kaupers, Māris Mihelsons, Jānis Jubalts un Kaspars Roga priecāsies satikt savus klausītājus, lai pastāstītu par dziesmas un videoklipa tapšanu, jaunumiem grupas dzīvē un atbildētu uz tiešraides laikā iesūtītajiem jautājumiem. “Mūsu jaunākais videoklips ir vairāk nekā gadu ilga darba un jaunā albuma pirmais vēstnesis. Ar lielu nepacietību gaidām brīdi, kad varēsim to nodot skatītāju vērtējumam. Dziesmas video ir animēts - pie tā izveidošanas starptautiska animatoru komanda strādāja gandrīz astoņus mēnešus. Arī paši esam stāsta varoņi - ceram, ka varēsiet mūs atpazīt!" stāsta Kaspars Roga.

Saskaņā ar 2020. gada datiem, “Prāta Vētras” mūziku klausās vismaz 90 valstīs visā pasaulē, tāpēc jaunajā vietnē pratavetrafeels.lv katram apmeklētājam ir iespēja reģistrēties un atzīmēt valsti, kurā viņš atrodas un aicināt pievienoties arī savus draugus un kaimiņus. Īpašs skaitītājs reģistrē dalībnieka atrašanās vietu, kas atspoguļojas kopējā kartē, atklājot aktīvākos reģionus un fanus. Jau pirmajā dienā bija reģistrējušies klausītāji no 18 valstīm un vairāk nekā 50 pilsētām, pagaidām aktīvāko saraksta galvgalī pašsaprotami izvirzoties Latvijai un Rīgai. Par godu jaunās dziesmas iznākšanai ir tapusi arī pavisam svaiga un pavasarīga suvenīru kolekcija, kuras autors ir Krievijā atzītais dizaineris Kirils Karavajevs. Vietnē pratavetrafeels.lv suvenīrus (jeb “merchandise”) iespējams iegādāties par īpašu iepazīšanās cenu.

“Prāta Vētras” nākamā lielā Latvijas koncerttūre varēs notikt ne ātrāk kā 2022. gadā, tāpēc, lai saīsinātu ilgo gaidīšanas laiku, grupas puiši nolēmuši jauno albumu izdot līdz šim nebijušā veidā - videoformātā, īpaši izveidotā studijā nofilmējot pilnīgi visas jaunā albuma dziesmas. Paredzēts, ka kompānija būs visai krāšņa - “Prāta Vētrai” uz skatuves pievienosies gan dejotāji, gan vairāki muzikāli viesi. Video albuma iznākšana plānota 2021. gada 21. oktobrī, bet biļetes iepriekš pārdošanā par īpašu cenu būs pieejamas jau no 21. aprīļa gan pratavetrafeels.lv, gan ekase.lv. “Krāšņas dekorācijas, lielkoncerta cienīgas videoprojekcijas, īpaši veidota horeogrāfija, tērpi un tēli - un tam visam pa vidu mēs ar jaunu enerģiju, kuru esam krājuši gada garumā. Rezervējiet vakaru, lai pavadītu to kopā ar mums!” aicina Jānis Jubalts un Māris Mihelsons.