Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

RECENZIJA: Demi Lovato "Dancing With The Devil"

© Publicitātes foto

28 gadus vecās amerikāņu dziedātājas Demijas Lovato vārds pēdējos gados mediju slejās vairāk gozējies kā šausminošs piemērs, kā nevajag darīt: kā zināms, 2018. gadā viņa gandrīz pārdozēja narkotikas, turklāt šis “gandrīz” tiešām bija ļoti tuvu liktenīgajai robežai, un vēl pēc tam ilgu laiku nebija garantijas, cik patstāvīgi spriestspējīgā līmenī dziedātāja atgriezīsies.

Par laimi, viss beidzies relatīvi veiksmīgi. Demijas Lovato pēc skaita septītais studijas albums un tāda pat nosaukuma “YouTube” skatāmais dokumentālais stāsts ir tieši par Lovato ceļu no tās šaušalīgās nakts līdz dziedniecībai pašlaik. Šo dziļi personisko albumu producējis Demijas ilggadējais menedžeris Scooter Braun. Ja sausi statistiski, tad “Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over” (tāds ir albuma pilnais nosaukums) iekļautas 19 kompozīcijas teju stundas garumā (arī grupas “Tears For Fears” 1982. gada hita “Mad World” kaverversija), bet “deluxe” versijā tām nāk klāt vēl trīs gabali. Albuma standarta variantā ir arī sadarbībā ar Arianu Grandi, Semu Fišeru, Saweetie un Noā Sairusu tapušās dziesmas, bet “deluxe” versijā dzirdami kopdarbi arī ar Semu Smitu un Marshmello. Atsauksmes - starp trim zvaigznēm (“Rolling Stone”) un četrām (“NME”). Un vēl - intereses pēc paskaitot, cik mūziķu kopumā piedalījušies Lovato jaunā albuma ierakstā, to skaits nojuka pie 60…

PAR. Dēļ dziesmas “Dancing With The Devil” dēļ vien šo albumu būtu vērts noklausīties - tas tiešām ir eksplozīvs, “jumtu noraujošs” gabals ar savu skaudro vēsturi, kas vislabāk gan nolasās kopā ar šī hita videoklipu. No Lovato spēcīgā vokāla viedokļa iespaidīga ir “Anyone”, topus droši vien vagos “Met Him Last Night” (jo kopā ar Arianu Grandi) vai “What Other People Say” (jo kopā ar Semu Fišeru, tiesa, dziesma tiešām ir ļoti veiksmīga), tomēr apskatnieku vairāk aizķēra Demijas kopdarbs ar amerikāņu reperi Saweetie dziesmā “My Girlfriends Are My Boyfriend” vai simpātiskā “Melon Cake”. Efektīga balss, labs popalbums.

PRET. Pārāk daudz ierindas popgabalu, kuri draud viduvējības mērcē apslīcināt visu to labo, kas ir šajā albumā.