Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Latviešu producents REZarin izdod jaunu singlu

© Publicitātes foto

Viens no klausītākajiem Latvijas mūzikas producentiem digitālajā platformā “Spotify” ar skatuves vārdu REZarin laidis klajā jaunu dziesmu. Redzēsim, kā tai klāsies digitālo topu cīniņos, taču singla skanējums ir daudzsološs – ar starptautisku piesitienu.

Šoreiz “house” mūzikas producents REZarin piedāvā pavasarīgi enerģisku deju mūzikas dziesmu, kurai ir hita potenciāls. Dziesmas “Take Care Of You” vokālās partijas iedziedājis amerikāņu "zelta balss" Joey Busse.

Ja par REZarin, viņš pašlaik ir viens no klausītākajiem deju mūzikas producentiem no Latvijas, kura mūziku straumēšanas platformā “Spotify” ik mēnesi novērtē vairāk nekā 250 000 klausītāju visā pasaulē. REZarin dziesmas regulāri tiek atskaņotas arī tādos pasaules mēroga festivālos kā “Tomorrowland”, “Weekend Festival” un citos, tās spēlējuši tādi augsta ranga mākslinieki kā Robin Schulz, Don Diablo, Hardwell un citi. Un, protams, vēl viņa kontā ir sadarbība ar pašmāju dīdžeju frontes redzamāko pārstāvi [Ex] da Bass (Mareks Dainis).