Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Toms Odels izdod jaunu singlu no gaidāmā albuma

© Publicitātes foto

“Brit Awards” un “Ivor Novello” balvu ieguvējs, dziesmu autors un vairākkārtēju platīna statusa ierakstu ieguvējs Toms Odels izdevis jaunu singlu “Monster v.2” no vasarā gaidāmā albuma.

Britu mūziķa Toma Odela vārds latvju mūzikas mīļotājiem noteikti nav svešs - pāris reizes viņš ar koncertiem uzstājies arī pie mums. Pēc grūta perioda dzīvē, kas saistījās ar Toma garīgo veselību un aizēnoja lielāko daļu 2018. un 2019. gada, Odels meklējis glābiņu dziesmu rakstīšanā. Savas emocijas viņš ielicis mūzikā, kas arī veidos Odela ceturto albumu “Monsters”.

Pirmais izdotais singls no gaidāmā albuma bija “Numb”, bet nu kārta jaunam gabalam, kas pieturas pie “Numb” melnajām noskaņām un tiešā veidā tās konfrontē - ar piedziedājumu “tu esi tikai briesmonis un man nav bail”, kuru sākotnēji iedvesmojis Donalds Tramps, un arī klimata pārmaiņu aktīviste Grēta Tunberga, kas drosmīgi noskatījās uz bijušo prezidentu ANO Klimata pārmaiņu samitā 2019. gadā. Laika gaitā gan dziesma pārvērtusies par ko daudz abstraktāku mantru, kas palīdzējusi Odelam tikt galā ar viņa ilgstošo cīņu ar hronisku stresa sindromu. “Monster v.2” izdots kopā ar klipu, kurā iekļauti Toma fanu iesūtīti video, kas paskaidro, ko vārds “monster” nozīmē viņiem.