Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Rīgas gotiskā roka grupa "Everlust" izdod jaunu singlu

© Inese Eseni

Gotiskā roka grupa „Everlust” no Rīgas laidusi klajā jaunu dziesmu un teksta video „Land Of Dreams”, kura būs iekļauta jaunajā albumā „Diary Of Existence”.

Grupa par jauno singlu: “Dziesma „Land Of Dreams” ir par sajūtām, kad esi gatavs upurēties mīļotā labā, kad vēlies padarīt šo cilvēku laimīgu tik ļoti, ka neraizējies par savu paša laimi. Tomēr, kad tas ir izdarīts, tu jūties iztukšots, un šī nasta ir kļuvusi par smagu.” Mūzikas autori ir grupas ģitārists Vladislavs Pūcēns un vokāliste Keita Brauna, bet teksta autors - otrs ģitārists Maksims Rekšņa. Dziesma ierakstīta un apstrādāta „Titans LAB Recording Studio” Ferarā, Itālijā. Sanācis smagnēji melodisks un patīkams gabals ar Keitas viegli gaisīgo vokālu trumpī.

„Everlust” ir grupa no Rīgas, kas spēlē melanholisku mūziku, balansējot starp gotisko roku un melodisko metālu, iedvesmojoties no tādiem šī žanra pārstāvjiem kā „Theatre Of Tragedy”, „Draconian”, „Sentenced”, „Lacuna Coil”, „Paradise Lost” un pat „HIM”. Grupa aktīvi darbojas no 2014. gada, sniegti daudz koncerti gan Latvijā, gan Lietuvā. 2017. gadā grupa pašu spēkiem izdeva pirmo albumu "Hurts To Live”. Grupas dziesmas pārsvarā ir par mīlestību, attiecībām, šķiršanos, pārdzīvojumiem un pārdomām par dzīvi ar romantisku, dažkārt traģisku un reizēm filozofisku skatījumu. 2020. gada februārī „Everlust” parakstīja līgumu ar Itālijas ierakstu kompāniju „Wormholedeath”, kuras paspārnē laidīs klajā jauno albumu „Diary Of Existence”. Digitāli tas būs pieejams 7. maijā, bet mazliet vēlāk - arī CD formātā.