Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Nākampavasar "Hanzas Peronā" uzstāsies "Sparks"

© AnnaWebber

Kamēr daži koncertu organizētāji būvē gaisa pilis par šogad plānotajiem koncertiem un/vai pārceļ jau saplānotos, tikmēr koncertaģentūra “L. Tips” ir reāli, jau sāk ieskicēt 2022. gada plānus un piesaka – nākampavasar, 6. maijā, Rīgas koncertzālē “Hanzas Perons” uzstāsies grupa “Sparks”.

Šo trešdien, 31. martā, no pulksten 11 “Biļešu serviss” reģistrētajiem lietotājiem būs iespēja pirmajiem iegādāties biļetes uz “Sparks” koncertu 2022. gada 6. maijā, savukārt visiem pārējiem biļetes pieejamas no 1. aprīļa (un tas nav aprīļa joks!). Viena no stilīgakajām pasaules popmūzikas apvienībām Rīgā uzstāsies sava jaunākā albuma “A Steady Drip, Drip, Drip” koncertturnejas ietvaros. Sagaidāms, ka koncertā jaunā albuma kompozīcijas papildinās virkne grupas nu jau 50 gadu ilgās karjeras laikā tapušo hitu - “This Town Ain't Big Enough For Both Of Us”, “Cool Places”, “When Do I Get To Sing “My Way””, “The Number One Song In Heaven”, “My Baby's Taking Me Home”, “When I'm With” You u.c.

“Sparks” kodolu veido divi brāļi - ģērbšanās un izturēšanās ziņā vienmēr uzsvērti nopietnais, pat drūmais dziesmu autors un taustiņistrumentālists Rons Meils un viņa galējs pretstats - ārkārtīgi spilgtais un hiperaktīvais enerģijas pārpilnais solists Rasels Meils. Kopumā “Sparks” ierakstījuši 24 studijas albumus, vienu koncertalbumu un kā “FFS” arī vienu albumu sadarbībā ar grupu “Franz Ferdinand”.