Noskaties! Krievijas reiva panki "Little Big" izdod amizantu videoklipu

© Publicitātes foto

Krievijas “punk-pop-rave” grupa "Little Big" izdevusi jaunu dziesmu "Sex Machine" un tās videoklipu, kas ir noslēdzošais triloģijā ar dejotāja Dmitrija Krasilova piedalīšanos.

Amizantie “Little Big” no kaimiņvalsts Krievijas ar koncertu pie mums viedojās 2019. gada maijā, kad uzstājās koncertzālē “Palladium”. Jau tad viņu kontā bija vairāk nekā 300 miljoni skatījumu "YouTube" vietnē, trīs studijas albumi, 12 neticami smieklīgi video un vairāki megahiti, kas šo grupu padarīja par starptautisku fenomenu, bet šobrīd “Little Big” gājuši vēl tālāk.

“Sex Machine” ir deju grīdu grāvējs, kas piepildīts popkultūras detaļām, kā arī veltījums kino pasaulei, piemēram, tajā ir atsauce uz filmu "Men In Black" un līdzība ar Optimus Prime no "The Transformers", bet cita paaudze sajutīs spēcīgā MC Hummer "U Can't Touche This” vēsmas. Jāatgādina, ka “Little Big” sevi skaļi ārpus dzimtās valsts robežām pieteica ar dziesmu "Skibidi", kuras video kļuva par skatītāko Krievijas “YouTube” un pārsniedza 500 miljonus skatījumu. Arī viņu dziesma “Uno” sasniedza rekordu - kā visvairāk skatītais video Eirovīzijas dziesmu konkursa “YouTube” kanālā ar 187 miljoniem skatījumiem.

Izklaide

Profesionālā Eiropas bērnu un jauniešu filmu asociācija (ECFA) apbalvojusi režisora Reiņa Kalnaeļļa pilnmetrāžas animācijas filmu "Telmas ideālā dzimenīte", kas piedzīvoja pasaules pirmizrādi 29.starptautiskajā bērnu un jauniešu filmu festivālā "Schlingel", Vācijā, aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra pārstāve Kristīne Matīsa.

Svarīgākais