Armands Rutkovskis piesakās ar debijas singlu un klipu

© Publicitātes foto

Jaunais mūziķis un producents Arutt jeb Armands Rutkovskis, kurš pazīstams pēc muzicēšanas grupā “Bekars”, laidis klajā savu debijas singlu “Sāksim visu no jauna”. Audiovizuālās straumēšanas vietnē “YouTube” skatāms arī dziesmas videoklips.

Šis sarežģītais un nesaprotamais laiks teju visiem licis gremdēties vasaras atmiņās, kad dienas tika pavadītas kopā ar draugiem un ģimeni, ceļojot un krājot piedzīvojumus. Arutt vēlējies šīs nostaļģiskās sajūtas ielikt dziesmā, lai katram būtu iespēja gremdēties saulainajās atmiņās pat šajā drēgnajā laikā. “Ar šo dziesmu es vēlējos visiem atgādināt, ka tuvojas vasara. Tās svelme un piedzīvojumi, siltie vakari un jaunas, neaizmirstamas atmiņas kopā ar tuvajiem - tas viss vēl būs!” saka pats dziesmas autors. “Vēl tikai nedaudz jāpaciešas, lai pēc tam mēs varētu kopīgi baudīt burvīgo laiku un saulē kustošu saldējumu.”

Arutt piebilst, ka šīs sarežģītās situācijas dēļ cilvēki mēdz justies vientuļi, jo tiek ierobežotas socializēšanās iespējas, tādēļ regulāri vajag sazināties ar tuviniekiem, jo pats galvenais šajā laikā ir nepazaudēt cilvēcību un būt līdzās viens otram. Jāsaka, ka dziesma un arī tās vēstījums viņam ir gluži labi padevušies - ir vērts paklausīties un ieklausīties. Jaunais debijas singls “Sāksim visu no jauna” pieejams visās mūzikas straumēšanas vietnēs - “Spotify”, “iTunes”, “YouTube” u.c.

Izklaide

Profesionālā Eiropas bērnu un jauniešu filmu asociācija (ECFA) apbalvojusi režisora Reiņa Kalnaeļļa pilnmetrāžas animācijas filmu "Telmas ideālā dzimenīte", kas piedzīvoja pasaules pirmizrādi 29.starptautiskajā bērnu un jauniešu filmu festivālā "Schlingel", Vācijā, aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra pārstāve Kristīne Matīsa.

Svarīgākais