Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Carnival Youth" izdos vairākus remiksus, pirmais jau noskatāms

© Publicitātes foto

Sadarbojoties ar dažādiem elektroniskās mūzikas pārstāvjiem, grupa “Carnival Youth” tuvāko mēnešu laikā izdos pāris dziesmu remiksus no sava iepriekšējā albuma “Good Luck”. Kā pirmais klajā nācis indī elektroniskās mūzikas dueta “Bel Tempo” remikss dziesmai “Only The Moon Can See The Sun”.

Emīls Kaupers stāsta: “Apmēram pirms gada savā starpā runājām, ka būtu forši uztaisīt ja ne pilna garuma "Good Luck" remiksu albumu, tad vismaz pāris tā dziesmām. Uzrunājām vairākus vietējos mūziķus - draugus un galu galā nonācām pie ļoti kolorītas kompānijas. Devām viņiem absolūtu radošo brīvību. Viņi paši varēja izvēlēties dziesmu, kā arī darīt ar to pilnīgi jebko, kas ienāk prātā - iespēlēt jaunas partijas, izmantot esošās, izmantot tikai balss celiņus vai pārtaisīt dziesmas līdz nepazīšanai. Gala rezultāti ir ļoti dažādi un interesanti. Mūsuprāt, “Good Luck” ir ieguvis jaunu, paralēlo dzīvi.”

“Muzikāli remikss ir atsauce uz vienu no mūsu mīļākajiem māksliniekiem - “Caribou” un viņa skaņdarbu “Sun”, kas sākas ar to pašu vārdu, kā “Carnival Youth” dziesma. Šis arī bija mūsu remiksa sākumpunkts,” stāsta Andis Ansosns no “Bel Tempo”. “”Bel Tempo” un “Carnival Youth” ir seni draugi un ir sajūta, ka šī remiksa izveide ir kā apļa noslēgums. Šo notikumu padara vēl īpašāku fakts, ka piedalījos arī “Only The Moon Can See The Sun” video klipā, bet ļaušu jums pašiem atrast kadru, kurā esmu redzams,” papildina Jūlijs Melngailis.