Seriāla “Paliec negatīvs” tituldziesmai tapis videoklips

© Publicitātes foto

LTV jauniešu seriālam “Paliec negatīvs” tapusi tituldziesma un mīlīgs videoklips. Dziesmu “Stay Negative, My Love”, kuras estētikā savīta 70. gadu stilistika un mūsdienas, iedziedājis jaunais dziedātājs Toms Kalderauskis.

Dziesmas “Stay Negative, My Love” mūziku sarakstījis Edgars Mākens, bet tekstu kopīgi veidojusi seriāla režisore Una Rozenbauma un Edgars Mākens. "Līdzīgi kā pats seriāls, šī dziesma ir kā spēle, kurā apvienojas dažādas ietekmes - episkā 70. gadu estrāde ar lielu aranžējumu, minimālistiskā “8-bit” spēļu mūzikas estētika, mūsdienu elektronisko instrumentu skaņa, Deivida Bovija dziesmas citāts un tekstā - stāsts par jaunību un dīvainību. Prieks, ka to visu izdevās “savilkt” kopā, kā arī, ka izdevās laba sadarbība ar jauno dziedātāju Tomu Kalderauski," atklāj Edgars Mākens. Dziesmu studijā ierakstījuši Toms Kalderauskis (balss), Edgars Mākens (elektroniskie instrumenti, ģitāra, piebalsis), Jānis Rubiks (bass). Skaņas ierakstu veicis Krišjānis Geidāns, video montāžas režisore - Sintija Andersone.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!  

Svarīgākais