Sezonas noslēdzošajā Z studijas koncertā uzstāsies Igo

© Publicitātes foto

Noslēgt 2021. gada sākuma sezonas koncertciklu “Koncerts Z studijā” Latvijas Televīzija aicinājusi mākslinieku, kurš reiz Z studijā jau uzstājies – tikai pirms 30 gadiem. Mūziķis Igo kopā ar pavadošo grupu izpildīs gan savas karjeras zināmākās dziesmas, gan pandēmijas laikā tapušus skaņdarbus.

Igo ir viens no mūziķiem, kuri uzstājās pirmajā Z studiju ciklā Latvijas Televīzijā - tas notika 80. gadu beigās, kad televīzija tikko bija pārvākusies uz Zaķusalas ēku. Igo kāpj uz skatuves arī tagad, kalpojot kā tilts, kurš savieno abus Z studiju ciklus, ko šķir 30 gadi. Igo izpildīs savas karjeras spilgtākos singlus, “Pilnmēness naktī” un “Dzeltenās kurpes”, kā arī skaņdarbus, kas tapuši pagājušajā gadā. Igo ar smaidu teic, ka lielākais izaicinājums, gatavojoties savam “Koncertam Z studijā”, bija tieši izveidot 40 minūtes garu programmu, jo divām stundām sagatavoties būtu vieglāk. “Ja manu un manu draugu koncertu skatīsies tie, kuri dzīvojuši 80. un 90. gados, viņi pilnīgi noteikti varēs sevī sajust tās emocijas un notikumus, ko piedzīvoja tolaik,” sola dziedātājs. “Koncerts Z studijā. Igo” - 13. februārī pulksten 21 LTV1 un Replay.lv.

Kopš koncertcikla pirmās sesijas 2020. gada pavasarī kopumā Z studijā uzstājušies 23 mūziķi un grupas (ieskaitot Igo). Pirmajā sesijā tiešraides režīmā uzstājās Dons, “Labvēlīgais tips”, Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, “The Sound Poets”, “Musiqq”, Linda Leen, “Dagamba”, “Instrumenti”, “Very Cool People” kopā ar ansi, Edavārdiem un Kristīni Prauliņu, bet īpašajā Līgo noskaņu koncertā - grupa “Iļģi”. Otrajā sesijā uzstājās Aija Andrejeva, “Raxtu Raxti”, “Triānas parks”, Ralfs Eilands, “Astro’n’out”, “Pērkons”, “Carnival Youth” un Daumants Kalniņš kopā ar Raimondu Paulu un Latvijas Radio Bigbendu Ziemassvētku koncertā. Savukārt trešo sesiju 2021. gada sākumā atklāja Samanta Tīna, “Dzelzs vilks”, Mārtiņš Brauns un “Bermudu divstūris”, bet tagad to noslēgs Igo.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!  

Svarīgākais