Ekstravagantais reperis Prusax izdod dinamisku video

© Publicitātes foto

Reperis Prusax, īstajā vārdā Rihards Jānis Ķullītis, laidis klajā minialbumu “Nemīz, būs OK!”, kura pirmajam singlam “OK!” radīts arī ļoti dinamisks videoklips.

“Minialbums ir aizvadīto trīs gadu spilgtu atmiņu atspoguļojums, kas izdzīvots vienas dienas ietvaros. Diena, kas sākas bezbailīgi un ar pilnu atdevi, pāraug problēmās, bailēs un šaubās, bet tomēr dienas nobeigumā atceroties, ka viss būs, jā, jūs uzminējāt - OK!,” tā Prusax. Jaunais EP izdots ar izdevniecības “Universal Music” atbalstu. “Sadarbība ar “Universal Music” nāca negaidīti un pagājušā gada notikumu kontekstā noteikti bija kā gaisma tuneļa galā. Strādāt ar komandu un industrijas profesionāļiem ir neaprakstāmi forša un pagodinoša iespēja, kas palīdz man augt ne vien kā mūziķim, bet arī cilvēkam kopumā. Šis ir tikai sākums un es domāju, ka mēs kopā izdarīsim patiesi lielas un iespaidīgas lietas.”

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!