Z studijas koncertā šonedēļ grupa "Bermudu divstūris"

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 6. februārī, LTV koncertcikla “Koncerts Z studijā” ietvaros uz skatuves kāps jaunākajiem (pat mazākajiem) skatītājiem ļoti mīļā grupa “Bermudu divstūris”.

Grupu “Bermudu divstūris”, kuras dalībnieki citā identitātē jau reiz uzstājušies Z studijā, veido, kā viņi paši saka, divi ļoti simpātiski, neaprakstāmi talantīgi un neticami pievilcīgi brālēni - Biceps un Triceps. Puiši izveidoja grupu, jo viņiem bija apnikušas mūsdienu dziesmas ar četriem akordiem. Tādēļ viņi nolēma iet vēl tālāk - rakstīt dziesmu uz viena akorda. Tā tapis grupas pirmais singls, ko paši dēvē par “kačājošu gabalu”, ar nosaukumu “Labi”. Pašlaik “Bermudu Divstūris” jau var lepoties ar daudziem miljoniem video skatījumu Youtube, “Zelta Mikrofona” balvu un klausītāju mīlestību. Z studijā grupa izpildīs savus populārākos hitus, piemēram, “Ne man “Gucci”, ne man “Nike””, “Sarkanbaltsarkanais”, “Bimba”, “Zaudējām brāli”, protams, arī visu ballīšu superhitu “Ballējam, neguļam” un citus “pumpējamus” gabalus. Pirms koncerta mūziķus uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Kristīne Komarovska. “Koncerts Z studijā. Bermudu divstūris” būs skatāms un klausāms 6. februārī pulksten 21.05 LTV1 un Replay.lv ēterā.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!