Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Grupa "Krāsa" publicē niknu dziesmu pieklājīgiem cilvēkiem

© Publicitātes foto

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas “Zelta mikrofons” rokmūzikas albumu nominācijas Top 5 sensacionāli iekļuvusī grupa “Krāsa” publicējusi jaunu singlu “Es nevienam neskriešu pakaļ”, kuru paši sauc par "niknu dziesmu pieklājīgiem cilvēkiem".

Dziesma “Es nevienam neskriešu pakaļ” ir “nikns, noslēpumains, tumšs un apokaliptisks skaņdarbs, kas vedina uz patstāvību un uzticēšanos tikai sev.” Tā ir arī grupas pirmā jaunā dziesma kopš pērn izdotā debijas albuma “Ak dievs, ko par mums teiks citplanētieši”. Dziesmu ierakstījis un miksējis Jānis Kalvāns studijā “Gateris”, māsterējis Ģirts Laumanis jeb Lomix “Hodila Records”, bet vizuālo noformējumu veidojis mākslinieks Didzis Upens.

Jāatgādina, ka grupa “Krāsa” ir izveidojusies 2016. Gadā. Šobrīd tās sastāvu veido ģitārists un solists Edgars, ģitārists Roberts, ģitārists Miks, bundziniece Ieva un basists Krists. Pēdējo gadu laikā grupa ir spējusi nostiprināt savu vietu uz Latvijas alternatīvās mūzikas skatuves un uz citu fona izceļas ar emocionālu un tiešu skanējumu, kas jūtams gan mūzikā, gan dziesmu vārdos.