Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Kurzemes kantrī grupai "Noslēpums" videoklips

© Publicitātes foto

Līdz ar 2021. gada iesākšanos ceļojumu pie klausītājiem uzsākusi Kurzemē radusies kantrī grupa “Noslēpums”, izdodot savu pirmo singlu “Busiņš”. Tam tapis arī videoklips.

Singla “Busiņš” video režisori ir paši grupas dalībnieki: vokālists un ģitārists Helge Holgers, vokālists un basģitārists Raimonds Pērkons, taustiņinstrumentālists Zaharija Malmeds-Blūms un bundzinieks Kurbads Ivanovs, kā arī skaņotājs un gaismotājs Sergejs Ivanovs. Klips tapis… busiņā un noslēpumainajos Kurzemes mežos. “Dziesma ir par mīlestību dzīves ceļojuma laikā. Par draugiem un viņu mīlestību dzīves šūpolēs, kā arī dažādiem mīlas uzplaiksnījumiem atšķirīgās dzīves situācijās,” saka dziesmas autori Helge Holgers un Raimonds Pērkons.

Grupa “Noslēpums” radusies Kurzemes plašumos, kur muzikālu draugu kompānija jau vairākus gadus kopā radīja dziesmas, bet līdz šim bija tās bija atskaņojusi tikai saviem tuvākajiem. Tagad grupa nolēmusi beidzot mest kautrību pie malas un padalīties paveiktajā arī ar plašāku klausītāju loku. Grupas mūzikā var saklausīt kantrī, varbūt arī dziesminieku un šlāgermūzikas iezīmes, taču tās dalībnieki mēdz muzicēt arī ārpus šo stilu rāmjiem. Drīzumā plānots startēt Latvijas Radio 2 latviešu roka un popdziesmu aptaujā “Muzikālā banka”, kā arī LTV1 raidījumā “Latvijas Sirdsdziesma”.