Piedaloties Lindai Leen, Ozols izdod jaunu leģendārās "Cīņas" versiju

© Publicitātes foto

2021. gadā aprit 20 gadi kopš iznāca Ozola debijas albums “Cieņa un Mīlestība”, kurā viens no galvenajiem karognesējiem bija dziesma “Cīņa”. Nu tā izdota jaunā versijā.

Saistībā ar albuma “Cieņa un Mīlestība” jubilejas sezonu reperis Ozols plāno izvērst vairākas aktivitātes, un viena no tādām notika jau pagājušā gada nogalē, kad Ozols izpildīja dziesmu “Cīņa” īpašā sastāvā - kopā ar dziedātāju Lindu Leen un savu amatabrāli rolandu če. Nu tā piedāvāta arī klausītājiem. “Ir labi apzināties to, ka kāda daļa no maniem agrīnajiem ierakstiem dzīvo vēl šobaltdien un ir aktuāli arī 2021. gadā,” tā Ozols. 2001. gadā pie šī ieraksta Ozols strādāja kopā ar Žaku Bernartu no grupas “S’T’A”, savukārt “Cīņa ‘2021” ir “dzīvais” ieraksts, kas tapis kopā ar Tomu Poišu, Ritvaru Garozu, Rūdolfu Daņilēviču, Kasparu Vizuli un Didzi Simanoviču.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!