Pašmāju "Sever" izdod niknu singlu un videoklipu

© Publicitātes foto

Pašmāju alternatīvā roka grupa “Sever” laidusi klajā video klipu savam jaunam singlam „The Disease”. Pāris dienās eksplozīvais klips savācis jau teju 10 000 skatījumu.

Grupas “Sever” jaunā singla „The Disease” videoklipu filmējusi studija „Tre.LV” režisora Pāvela Trebukhina vadībā. “Runa ir par vidi, kas nav labvēlīga vienprātībai un atklātam dialogam, un tā ir problēma praktiski visās pēcpadomju valstīs,” norāda paši mūziķi. Noskatoties klipu, jāsaka, ka būtu grūti vai pat neiespējami identificēt “Sever” ar kādu no pašmāju brigādēm, jo klips atbilst visām pēdējā laika metālmūzikas tendencēm, arī pati dziesma ir pietiekami mūsdienīga. Un nikna.

Grupa “Sever” dibināta 2016. gadā, tās sastāvā ir pieci perspektīvi mūziķi: Leonīds Koreņevskis (vokāls), Pāvels Trebukhins (ģitāra), Iļja Peškovs (bass), Staņislavs Kobeļevs (ģitāra), Jevgēņijs Bratuščenkovs (bungas). Katram no grupas dalībniekiem ir jau vairāku gadu pieredze uz skatuves. Grupas skanējumu nosaka tādi mūzikas žanri kā alternatīvais roks un posthārdkors.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!