Rīt iznāks Prāta vētras jaunais albums

© publicitātes foto

Rīt, 21.oktobrī klajā nāk grupas "Prāta Vētra" dziesmu albums Izlase 2000 – 2010 .

Izlasē "2000 – 2010" apkopotas divdesmit šajā laika periodā tapušas dziesmas, kā arī viena jauna kompozīcija "Gara diena", kas pirmatskaņojumu piedzīvoja 21. septembrī. Šī dziesmu izlase ir loģisks turpinājums pirms desmit gadiem izdotajai “Izlasei 89 – 99”.

"Albumā iekļautās dziesmas var nosaukt par stūrakmeņiem, bez kuriem šī mūsu desmitgade nav iedomājama," dziesmu izvēli izlasei komentē grupas vokālists Renārs Kaupers.

Albuma dizainā izmantotas holandiešu fotogrāfa un kinorežisora Antona Korbijna fotogrāfijas, kas tapušas šovasar – īsi pirms “Prāta vētras” koncerta Londonā un arī pauzē starp A.Korbijna filmas “The American” montāžas darbiem.

Rīt, plkst.8:30 no rīta Renārs Kaupers un Jānis Jubalts viesosies LNT raidījumā 900 sekundes, bet 14:00 visa grupa būs dzirdama Latvijas radio 2 raidījumā Muzikālā Banka.

Savukārt jauno albumu varēs iegādāties no plkst. 18:00 t/c Spice, kur sāks darboties Prāta Vētras veikals Skapis. Šeit būs iespējams iegādāties jauno albumu par visizdevīgāko cenu - 6LVL, kā arī dažādus grupas suvenīrus.

Izklaide

Kosmētikas zīmola “Uoga Uoga” dibinātāja Lena Sokolovskaja veica unikālu eksperimentu - viņa uzklāja grimu, lecot ar izpletni no 3 kilometru augstuma. Šis neparastais solis apvienoja viņas divas aizraušanās — izpletņlēkšanu un kosmētiku.