Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Pussy Rock" atgriežas ar videoklipu

© Publicitātes foto

Pēc ilgākas klusēšanas ar jaunu garadarbu atgriezusies itin cerīgā pašmāju smagā roka grupa “Pussy Rock” - laists klajā videoklips dziesmai “Rockin’”. Šī dziesma ir pirmais singls no februāra sākumā gaidāmā minialbuma “E-Pussy 19”.

Dziesmas “Rockin’” videoklips filmēts kā “one-shot” jeb tā saucamā viena kadra video grupas “Pussy Rock” jaunajā mājvietā - mēģinājumu telpā un ierakstu studijā. Video operators - Anna Paula Pujēna, kura darbojusies virtuozi kā soloģitārists, kā rezultātā, skatoties šo klipu uzmanīgi, var pat sareibt galva. No mūzikas viedokļa “Rockin’” ir grupas ierastajā stilā, kārtīgs “hard & heavy” ar Kristapa Vegnera žiletei līdzīgo vokālu trumpī (mazliet tas atgādina Sebastianu Bahu no “Skid Row”). “Jauns gads jāsāk ar kārtīgu rokenrolu un spēcīgu spērienu pa pakaļu aizgājušajai dekādei,” tā mūziķi. Jaunais video ir pirmā no plānotajām EP audiovizualizācijām. Kopā ar gaidāmo plati februāra sākumā iznāks vēl viens videoklips, kas tapis jau 2020. gada sākumā, bet pandēmijas dēļ plašākai publikai būs pieejams tikai šogad.

Grupa “Pussy Rock” dibināta 2013. gadā, un līdz šim var lepoties ar vienu albumu “Glory Hole”, no kura īpaši prātā palika dziesma “Broken String Airplane”. Grupas sastāvs ir mainīgs, kā saka paši mūziķi, atkarībā no noskaņojuma un prasmju līmeņa konkrētajā vietā un laikā. Gaidāmajā minialbumā iekļaut plānotās četras kompozīcijas tapušas jau 2019. gadā, kad grupa uz laiku bija palikusi četru dalībnieku sastāvā, bet šobrīd tajā atkal darbojas pieci mūziķi - Kristaps Vegners (vokāls, ģitāra), Normunds Brokāns (ģitāra), Māris Drīksna (ģitāra), Rihards Rikmanis (basģitāra) un Krišjānis Radziņš (bungas).