Eltons Džons kritizē dziedošo talantu šovus

© Scanpix/Reuters

Intervijā žurnālam Radio Times 63 gadus vecais angļu dziedātājs un mūziķis Eltons Džons atzinis, ka, pēc viņa domām, šodienas dziesmu autori "ir visai briesmīgi", popmūzika ir neinteresanta, bet tādi talantu šovi kā "American Idol",X Factor un citi - garlaicīgi.

"Ātri iegūstot slavu talantu šovos, nevar kļūt par īstu zvaigzni. Es neesmu talantu šovu fans. Mani aicināja būt par tiesnesi [šovā] "American Idol". Es to nevarētu, jo nespētu nevienu apspļaudīt," atzina Džons.

Mūziķis piebilda, ka, lai arī Saimons Kauels savos šovos ir atradis dažus talantus, "vienīgais veids, kā turpināt karjeru, ir smagi strādāt mazos (..) klubos.

"Televīzija tevi vienā mirklī aizšauj līdz zvaigznēm, taču tad tev ir jāatkāpjas, kas ir smagi," uzsvēra dziedātājs. "Sūzana Boila bija brīnumjauka parādība, taču baidos, ka viņa varētu nesaprast šovbiznesa skarbumu."

Es biju grupā 17 gadu vecumā, rakstīju dziesmas kopā ar Bērniju Topinu, taču pirmie panākumi parādījās tikai pēc sešiem gadiem smaga darba, sarūgtinājuma un arī lieliskiem brīžiem."

Dziesmu autori šodien ir visai briesmīgi, tāpēc arī viss izklausās vienādi. Mūsdienu pops nav pārāk iedvesmojošs."

Eltons Džons arī norāda, ka labu iespadu atstāj jaunās dziedātājas Lady Gaga, Lilli Allena un Emija Vainhausa. " Viņas pašas raksta savas dziesmas.Ir svarīgi, lai popzvaigznes pašas rakstītu savas dziesmas, lai tās nebūtu neviena varā," uzsvēra viens no visu laiku veiksmīgākajiem popmūziķiem.

Eltons Džons sāka muzicēt 15 gadu vecumā, krodziņos spēlējot klavieres, bet pirmo grupu nodibināja 1964. gadā. Šonedēļ iznāk Eltona Džona albums "The Union", ko viņš ierakstījis kopā ar savu muzikālo varoni Leonu Raselu.

Izklaide

Kosmētikas zīmola “Uoga Uoga” dibinātāja Lena Sokolovskaja veica unikālu eksperimentu - viņa uzklāja grimu, lecot ar izpletni no 3 kilometru augstuma. Šis neparastais solis apvienoja viņas divas aizraušanās — izpletņlēkšanu un kosmētiku.