Ozols kopā ar rolandu če piedāvā “1000 km” videoklipu

© Publicitātes foto

Reperis Ozols kopā ar kolēģi rolandu če ir sagatavojuši jaunu video dziesmai “1000 km”. Šī dziesma ir no Ozola albuma “Y A U D A”, kas tika izdots šā gada augustā.

Dziesma “1000 km” sastāv no divām daļām, kas kopējā kontekstā iedod citu un pavisam jaunu enerģiju gan videoklipam, gan pašai kompozīcijai. Šāds paņēmiens angļu valodā tiek apzīmēts kā “beat switch”. Video klips veidots sadarbībā ar “371 production”, asistējot Valtam Bergmanim un Kristeram Hertmanim. Dziesmas pavadījums veidots kopā ar Helmutu Šteinu no “Katapullt” un Niklāvu, bet pie kopējās skaņas strādāja Arnis Račinskis un Andis Ansons. Kā jau visi praktiski Ozola klipi, arī šis ir ļoti interesants un skatāms, savukārt no pārsteigumiem jāmin pats Ozols, kurš šoreiz redzams ne tikai uz motocikla, bet arī zirga mugurā, turklāt ar sev diezgan netipisku frizūru. “Albums ir audio stāsts par šī ieraksta galveno varoni Nikiju Yaudu, kas mēģina atgriezties iepriekšējā dzīvē un atgūt nozaudēto. Dziesma “1000 km” ir sava veida emocionāla cīņa, kurā Nikijam jāpārvar pašam sevi un jātiek galā ar saviem dēmoniem,” skaidro Ozols.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais