Jaunā dziedātāja Paula izdod trešo singlu un lētu videoklipu

© Publicitātes foto

Šā mēneša vidū ar jaunu singlu “Neatbildēts zvans” atzīmējusies jaunā dziedātāja Paula – pēc skaita tas viņai šogad ir jau trešais. Tam tapusi arī videoversija.

Paula (pilnā vārdā Paula Dundere) dzied jau kopš divu gadu vecuma (tā vismaz apgalvo meitenes vecāki), no piecu gadu vecuma dziedājusi radošajā studijā “Pekšņi”, bet pēc tam darbojusies vokālajā studijā “Smaidiņi”, kuru vada viņas mamma Iluta Dundere. Paula ir piedalījusies daudzos vokālistu konkursos, izmēģinājusi roku un balsi arī TV šovā “X Faktors”. Šā gada jūlijā Paula nopietnāk pieteicās Latvijas mūzikas apritē ar debijas singlu “Nemanāmi”, pēc tam klajā nāca otrais singls “Marathon Of Life”, bet nu kārta trešajam - “Neatbildēts zvans“, kuru papildinājis arī mūzikas video.

Dziesma ir veltījums pagātnes attiecībām. “Dzīvē visādi gadās. Katrs cilvēks, kurš ienāk mūsu ikdienā, mums kaut ko māca. Tas var būt kas pozitīvs vai tieši pretēji. Dziesma ir par kādu cilvēku no pagātnes, kas man iemācīja sevi vairāk cienīt, uzticēties sev un doties pretī tam, ko vēlos sasniegt. Varbūt pats process nebija tik patīkams, bet te nu es esmu! Un tā tapa dziesma par šo pieredzi,” stāsta dziedātāja. Dziesmas autore ir pati Paula, bet ieraksts, mikss un māsters tapis sadarbībā ar Jāni Šmēdiņu (Fakts). Arī mūzikas video režija ir Paulas darbs, operators un montāža - Kristers Kairis, aktieris un asistents - Tomass Ralfs Ābolkalns. Un te nu pierādās, ka varbūt tomēr nevajag pašai visu darīt - Paulas gadījumā šie nedarāmie darbi ir dziesmu tekstu sacerēšana un režija, ko labāk atstāt pieredzējušāku cilvēku pārziņā. Bet to, protams, katram pašam izvērtēt, noskatoties šo mazbudžeta videoklipu.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.