Rutulis izveido deju mūzikas remiksu ar Rozenberga tēmu

© Publicitātes foto

Popularitāti jau guvušajai dziesmai “This Time It’s For Real” tapuši divi remiksi, par kuriem parūpējušies divi no visaktīvākajiem latviešu deju un klubu mūzikas producentiem – Mart Inc jeb Mārtiņš Pīzelis un N’Works jeb Normunds Rutulis.

Šī gada jūlijā nāca klajā latviešu producentu apvienības YDJ kopīgi ar pazīstamās britu “soul” un “r&b” grupas “Sould II Soul” dziedātāju Šarloti Kelliju ierakstītā dziesma “This Time It’s For Real”. Tās ierakstā tika izmantota leģendārā latviešu trompetista Gunāra Rozenberga skaņdarba “Disko roze” tēma. Nu tapuši divi remiksi, turklāt abas versijas ir gana atšķirīgas: ja N’Works kā galveno izvēlējies minēto Gunāra Rozenberga tēmu, tad Mart Inc. ir centies iztikt bez tās, un koncentrējies uz lielisko Šarlotes vokālu. Dziesmas oriģinālās versijas autori ir Gunārs Rozenbergs, Kajs Ismets, Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un Kārlis Indrišonoks. Abu remiksu radio un pagarinātās versijas pieejamas populārākajos mūzikas straumēšanas un lejupielādes servisos visā pasaulē.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.