Koncerti "Z studijā" noslēdzas ar Raimondu Paulu un Daumantu Kalniņu

© Publicitātes foto

Latvijas Televīzijas koncertcikla “Koncerts Z studijā” ziemas sesija šo sestdien, 19. decembrī, noslēgsies ar Ziemassvētku melodijām Raimonda Paula, Daumanta Kalniņa un Latvijas Radio Bigbenda izpildījumā.

Ziemassvētku gaidīšanas koncertā Z studijā izskanēs Frenka Sinatras, Raimonda Paula un citas labi zināmas Ziemassvētku melodijas īpašās aranžijās. “Mums bijusi lieliska sadarbībā dažādās koncertprogrammās un esam priecīgi satikties koncertā LTV skatītājiem,” norāda dziedātājs Daumants Kalniņš. Viņš atzīst, ka šis decembris ir pavisam neierasts, jo parasti tieši šis ir viens no aktīvākajiem koncertu laikiem gadā, “tādēļ šogad esmu īpaši noilgojies pēc muzicēšanas.” Koncertā izskanēs arī kāds pārsteigums - Maestro pati pirmā sakomponētā dziesma. Pirms koncerta mūziķus uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.