Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jānis Ruņģis jaunajam videoklipam izdomā skandalozu stāstu

© Publicitātes foto

Grupa “Jāņa Ruņģa Klātbūtne” laidusi klajā otro singlu “Dvēseles kredīts” no sava jaunākā albuma “Dzīvojumi”. Tas seko grupas pirmajam singlam “Fikcija” un šoreiz tiek pieteikts ar humoristisku, ne vairs tik eksperimentālu, videoklipu.

Dziesma “Dvēseles kredīta” liek aizdomāties par mūsdienu materiālistiskās sabiedrības nemitīgo skrējienu un dzīšanos pēc dažādiem iedomātiem superlabumiem. Ap tās videoklipu pat uzburts atsevišķs stāsts ar visnotaļ skandalozu piegaršu.

“SIA “Dvēseles Kredīts” uzrunāja Jāni Ruņģi, lai viņš uzraksta reklāmas džinglu un piesaistīja mani reklāmas klipa veidošanai,” sašutuma pilnā aizgrābtībā un mākslinieciskā aizvainojuma uzplūdā stāsta dziesmas video režisors Kristaps Ločmelis. “Jāņa muzikālais sniegums valdi apmierina, bet par gala reklāmu tā gan nav augstās domās. Kompānijas preses pārstāve skaidroja: “Šī nav reklāma, par kuru sākotnēji bija runa, un tā neatspoguļo kompānijas humāno vīziju. Arī piešķirto budžetu neredzam, bet publicitātes dēļ nestāsimies ceļā video publicēšanai.” Kompānija ar mani ir uzsākusi tiesāšanās procesu. Acīmredzot SIA “Dvēseles Kredīts” neizprot lietas būtību. Mūzika ir pārāka par mani un konkrēti diktē reklāmas saturu. Ja viņiem ar kādu jātiesājas, tad tas ir Jānis! Viņi apstiprināja Jāņa mūziku, bet es tai tikai pašaizliedzīgi kalpoju. Reklāmas budžets aizgāja ultramodernos specefektos, tāpēc arī pats filmējos. Situācija pret mani ir gaužām netaisnīga!” Jāņa Ruņģa komanda aicina arī masu mediju pārstāvjus “iedziļināties aizdomīgā SIA “Dvēseles Kredīts” izdarībās sociālajā medijā “Instagram” - tur viss kļūst skaidrs, kā uz delnas. Vai arī nekļūst…”