Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Z studijā šonedēļ – grupa "Astro’n’out"

© Publicitātes foto

Latvijas Televīzija (LTV) savā koncertu ciklā “Koncerts Z studijā” turpina ievilināt teicamas grupas – sestdien, 28. novembrī, te uzstāsies “Astro’n’out”.

Grupa “Astro’n’out” pirms uzstāšanās joko, ka ir jābūt uzmanīgiem ar to, ko vēlas un pasaka skaļi, - pavasarī viņu jaunākais singls bija tieši par vēlmi apstāties... Tagad mūziķi ir priecīgi par jebkuru iespēju uzstāties, un savā koncertā Z studijā izpildīs gan jaunākās dziesmas, gan pazīstamākos hitus.

“Šis gads mums aprāva plānus, neesam to muzikāli pilnvērtīgi izdzīvojuši. Atkal satikšanās un muzicēšanas enerģiju noteikti sajutīs arī skatītāji,” cer “astronautu” līdere Māra Upmane-Holšteine. Arī viņa atminējās pirmās dīkstāves izsludināšanas laikā klausītājiem nodoto dziesmu “Haosā”, kas stāsta par izdegšanu, mūžīgo vāveres riteni un vēlmi apstāties.

“Dziesma izskanēs arī sestdien, būs ironiski to izpildīt brīdī, kad esam apstādināti. Taču spēlēsim dziesmas ne tikai no jaunākā albuma, bet arī senākas, skatītāju iemīļotas dziesmas. Tas būs kā pārskrējiens mūsu muzikālajam CV.” Kā jau šajā koncertciklā ierasts, pirms muzicēšanas solisti uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.