Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Bērnu popgrupas "HEY" jaunajā albumā ierakstījies arī Eilands un Gluzunova

© Publicitātes foto

Atzīmējot savas darbības 25. gadskārtu, Cēsu bērnu popgrupa “HEY”, laidusi klajā grupas vadītājas Inas Aizgales dziesmu albumu “Mūsu diena”. To skanīgāku dara viesmākslinieku dalība, jo ierakstos piedalījies arī mūžam enerģiskais Ralfs Eilands un šova “X Faktors” trešās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova.

Kā pirmais albuma vēstnesis ir popgrupas “HEY” un Ralfa Eilanda kopīgi izpildītā “Rudens diena”, kuras teksta video izveidojis Ēriks Saksons. Ja Ralfs šajā ierakstā tiešām ir viesmūziķis, tad Elīna Gluzunova ir savējā - viņa pati savulaik bijusi šīs popgrupas dziedātāja. “Esmu ļoti priecīga, ka albuma "Mūsu diena" ietvaros kopā ar mazajiem "HEY" dziedoņiem varu atgriezties bērnībā un no jauna uzdrīkstēties sapņot,” atzīst Elīna.

Dziesmu vārdus rakstījusi gan pati Ina Aizgale, gan arī pazīstamā dziesmu vārdu autore Inga Cipe, kā arī Dace Robule, Ulla Veilande un Kristīne Dina Bitēna. Albuma bukletā ir arī visu dziesmu vārdi, bet pašam CD pievienoti arī visu 12 dziesmu instrumentālie pavadījumi, lai katrs pats var izmēģināt spēkus šo dziesmu izpildīšanā.

“Savulaik, dibinot “HEY”, gribēju, lai mūsu popgrupa izceļas ar to, ka tai ir savs repertuārs, tādēļ palēnām sāku rakstīt dziesmas bērniem, jo jutu, ka izdodas, un bērni bija mani labākie vērtētāji. Jaunajā albumā ,,Mūsu diena” ir apvienotas dažas sen uzrakstītas, dažas jaunas dziesmas, kuras klausītājus ved cauri dažādiem gadalaikiem, apskatot dabas skaistumu, svinot svētkus un draudzību. Ceru, ka 2021. gada 24. janvārī atkal varēsim tikties grandiozā svētku koncertā Vidzemes koncertzālē "Cēsis"!” tā Ina Aizgale.