Noklausies! Igo piedāvā dziesmu valsts svētku noskaņās

© Publicitātes foto

Sagaidot Lāčplēša dienu un Valsts proklamēšanas svētkus, dziedātājs Igo laidis klajā jaunu dziesmu “Solis, atspēriens”.

Dziesmas “Solis, atspēriens” mūzikas autors ir komponists Jānis Strazds, kuram ir sadarbība ar Igo jau daudzu gadu garumā, bet vārdus sarakstījis pats Igo. Ierakstā kopā ar Igo piedalījušies Jānis Strazds (taustiņi un piebalsis), Ieva Kerēvica (piebalsis), Armands Alksnis (ģitāras), Aivars Meijers (basģitāra) un Ainis Zavackis (bungas). Skaņu ieraksta režisors - Edgars Skrāģis.

“Katra cilvēka dzīvē, arī sabiedrības veidošanās laikā, pienāk brīdis, kad katra pieņemtajam lēmumam un kopīgi veiktajam solim ir izšķiroša nozīme,” vēsta mūziķa nometne. Savukārt pats Igo par jauno garadarbu saka: “Dziesma ir par sirdī pieņemtu lēmumu atbildīgā dzīves posmā būt vienotiem un kopā sasniegt mērķi.” Dziesmas ieraksts tapis, pateicoties biedrības LaIPA stipendijai.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.