Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Uz Z studijas skatuves šonedēļ kāps "Triānas parks"

© Publicitātes foto/Elizabete Džeina Rubene

Turpinot Latvijas Televīzijas (LTV) koncertu ciklu “Koncerts Z studijā”, tā rudens sesijas otrajā koncertā uzstāsies grupa “Triānas parks”. Koncerts būs skatāms sestdien, 14. novembrī, pulksten 21.15 LTV1 un Replay.lv tiešraidē.

“Triānas parks” daudziem asociējas ar ekstravagantajiem solistes Agneses Rakovskas skatuves tēliem un enerģisko mūziku, bet šobrīd grupa muzikāli ir “tur, kur gribas uzrunāt skatītājus ar pilnasinīgu koncertprogrammu televīzijā,” atzīst Agnese. Viņa diezgan bieži piedalījusies dažādos TV projektos, tomēr uzstāšanās kameru priekšā dziedātājai nav iecienītākais koncertēšanas veids, bet “Koncerts Z studijā” gan raisot citādas izjūtas.

“Atzīšos, man ļoti nepatīk dziedāt kameru priekšā, bet šoreiz ir citādāk. Ar gandarījumu varu teikt, ka esam sagatavojuši lielisku programmu, ko noteikti izbaudīsim arī paši,” tā Agnese. Starp citu, tieši pirms desmit gadiem “triāņi” izdeva savu pirmo albumu. Agnese atklāj, ka grupa pēdējā laikā nodarbojusies ar savas identitātes meklējumiem radošajā ceļā, un mūziķi atklājuši jaunu “Triānas parka” šķautni - grupa šobrīd rada un izpilda dziesmas latviešu valodā. “Uz skatuves mēs jūtamies labāk kā jebkad. Vēlamies skatītājus iedvesmot un raisīt pozitīvas emocijas,” teic grupas soliste. Jāpiebilst, ka pirms koncerta Agnesi uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.