Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Noklausies! Latvijas mūzikas apritē debitē dziedātāja Mada

© Publicitātes foto

Piedāvājot savu debijas singlu “Saprāts”, šonedēļ latvju mūzikas apritē parādījusies jaunā dziedātāja Mada. Šis singls ir ievērojams kaut vai ar to, ka tā tapšanā piedalījies arī veiksmīgais mūziķis un producents Arnis Račinskis.

Pati Mada skaņdarbu komentē šādi: "Dziesma ir par robežām, kuras mēs ļaujam pārraut citiem, vai pašiznīcinoši pārraujam paši, jo tik stipri gribam aizbēgt no sevis. Par mīlestību, kura saplēš robežas - kur esmu es, kur sācies tu, kādu cenu mums nāksies maksāt, kad robežas ir pārtrūkušas un esam palikuši vieni un pazaudējušies.”

Mada (īstajā vārdā Madara Gaile) pašlaik studē Rīgas Doma kora skolas Mūziklu nodaļā, bet uz skatuves dzied jau no trīs gadu vecuma. Plašākai publikai sevi Mada pieteica šā gada sākumā, atveidojot galveno sieviešu lomu koncertuzvedumā “Kaupēn, Mans Mīļais”. “Rakstu mūziku, lai izzinātu sevi - lai tā pasaka nepasakāmo", saka Mada. "Es gribētu atrast savu virzienu un vietu Visumā. Vēlētos dzīvot Latvijā un radīt mūziku, kas izteiktu vairāk, kā varu pateikt vārdos. Es vienkārši cenšos kaut ko saprast un ceru, ka kādam tajā no malas būs interesanti noskatīties.”