Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Markus Rivas un Samantas Tīnas videoklipā ekskluzīvi tērpi

© Publicitātes foto

Oktobra izskaņā pirmatskaņojumu piedzīvoja pirmais Markus Rivas un Samantas Tīnas duets dziesmā „Man nesanāk”, kas īsā laikā izpelnījies lielu klausītāju atzinību un izraisījis plašu interesi arī ārpus Latvijas. Nu skatītāju un klausītāju vērtējumam nodots arī dziesmas video.

Iniciatīva un video stāsta ideja pieder pašam Markum Rivam, savukārt klipa māksliniecisko noformējumu viņš uzticējis režisoram Pāvelam Trebuhinam, ar ko sadarbojas jau ilgus gadus. Par zvaigžņu grimu parūpējusies Samantas iecienītā grima māksliniece Jana Kozlova, bet pati filmēšana notikusi fon Trompovska kvartālā Sarkandaugavā. Video redzami arī vairāki ekskluzīvi zīmola „Fyodor Golan” tērpi. Šo modes zīmolu, kam raksturīgs drosmīgs rokraksts un spilgtas krāsas, izveidojis dizainers no Latvijas Fjodors Podgornijs, un to iecienījušas arī tādas slavenības kā Lady Gaga, Madonna, Rita Ora, korejiešu meiteņu grupa “Blackpink” un citi.

Abi mūziķi pazīstami kā lieli sava vizuālā tēla meistari, tāpēc nav nekāds brīnums, ka klips ir kā skaistu tērpu parāde. „Sastrādāties ar Samantu ir viegli un patīkami - esmu ļoti priecīgs, ka viņa uzticējās manām idejām un ļāvās video parādīties arī sev varbūt mazliet neierastākā ampluā,” priecājas Markus Riva. „Būt ar viņu kadrā ir vienkārši kaifs - kameras Samantu mīl, un ikkatru klipa sekundi caurstrāvo viņas šarms un enerģija.” Savukārt Samanta atzīst: “Lai gan sākotnēji man kā cilvēkam, kas pieradis vadību ņemt savās rokās, bija mazliet neierasti pilnībā ļauties Markus idejām, uzticēties viņa izvēlētajiem stilistiem un filmēšanas komandai, es tomēr paļāvos un esmu sajūsmināta par rezultātu - stilistu darbs un izvēlētie tērpi bija izcili, esmu iepazinusi jaunus dizainerus, ar ko sadarbošos arī turpmāk, komanda bija ārkārtīgi profesionāla un esmu ļoti apmierināta ar šo sadarbību un padarīto darbu.”