Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Oskars Deigelis ierakstījis "Opus Pro" hita kaverversiju

© Publicitātes foto

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis līdz šim vairāk bija zināms kā hiphopa aprindām pietuvināts mūziķis, tāpēc viņa jaunākais veikums ir liels pārsteigums – Oskars izdevis grupas “Opus Pro” dziesmas “Pēdējā pietura” kaverversiju.

Šopavasar Oskars Deigelis laida klajā laida savu ceturto studijas albumu “Kamēr esmu”, iepriekš viņš pazīstams arī kā tekstu autors tādiem izpildītājiem kā Samanta Tīna, Lauris Reiniks, Adriana Miglāne, Nikolajs Puzikovs, Rassell un citiem, bet ar rokmūziku dziedātāja ceļi līdz šim, šķiet, nebija šķērsojušies.

Grupas “Opus Pro” dziesmas “Pēdējā pietura” kaverversija veidota kopā ar Jāni Narbutu no producentu apvienības “White Wide Production”. Singlam tapis arī videoklips, kura režisors ir pats Deigelis. “Vēlos teikt lielu paldies, galvenokārt autoriem Harijam Zariņam un Oļegam Andrejevam par fantastisku dziesmu, un atļauju to izpildīt jaunā skanējumā. Paldies arī Kasparam Kambaram par videoklipu, Marikai Taškānei par lielisku aktierspēli, kā arī neonija.lv par brīnišķīgo atmosfēru un viesmīlību,” pauž Deigelis.